27 јануари 2009

Милост за железниот човек!..., а понекогаш, ни обична прошетка не поминува без инцидент. И им се моли Хијавата на сите богови по азбучен редослед, „Оставете ме на мира, не ми треба уште еден нервен слом,“ но ако еден Хектор не може да добие милост од боговите, што станува со еден циничен изрод како Хијавата?

Нема коментари: