02 јануари 2009

ПтициНебото се отвори и тие дојдоа. Кој ги покани? Зошто никој не прати известување на време? Дали Кајманот ќе добие нешто од сево ова? Седам стутулен во најдалечниот ќош од спалната и се прашувам...

Нема коментари: