29 декември 2008

Ноктурна...го барав патот низ дрвјата, не кон Авенија на Хероите туку кон Водњанска, иако знаев дека сите мои напори се попусти: кај да е, морав да налетам на автопатот, а тој секогаш ме води назад, кон челуста на Кали...

Нема коментари: