13 февруари 2009

Сцена од фестивалот „Бела Лугоши“


Се шетавме понатаму со Минерва, внесени во муабет што почна од никаде, а заврши пред Рамстор во моментот кога забележавме армија зомбии што се пробиваше низ влезните врати на трговскиот центар...

Нема коментари: